Wednesday, August 4, 2010

Again

Salam...
Ni comeback kedua, dah lama tinggal blog ni. Bukan apa, entri sebelum ni, aku ada cakap aku accident and then another week, accident again. aduhai, sebelum ni luka-luka kat kaki kiri, kali ni kat kaki kiri pula. Cuma syukur pasal just luka-luka jak lah. Tapi ada juga lah rasa sakitnya, bawah bibir pun luka sikit. Nanti aku publish gambar-gambarnya.

Apapun aku comeback again, rindu dengan blog ini, rindu dengan sahabat-sahabat semua, minggu lalu satu minggu tak masuk office, cuti pasal accident tu..

(p/s: Aku kembali lagi di arena alam maya ini, salam untuk semua sahabat-sahabat).

19 comments:

  1. adehh. 2 kali eksdidne. wah!

    hati2 bro!

    ReplyDelete
  2. kesiannye die..

    hati2 ye n senyum2 slalu...

    ReplyDelete
  3. ler..accident lagi...

    semoga cepat sembuh ye..!

    ReplyDelete
  4. cara pemesanan ace maxs agar dapat diskon
    information interesting and very evocative of the liver. I love and continue to get websit semohga Eini
    cara membeli Qnc Jelly gamat

    ReplyDelete
  5. thanks for the information is very helpful to be read and known by all readers obat kanker testis tanpa operasi

    ReplyDelete
  6. thanks for the information, this article is very useful and beneficial for the readers, but it can also as inspiration in helping the task. Thank you
    jual gastric health tablet

    ReplyDelete

  7. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails