Wednesday, August 4, 2010

Again

Salam...
Ni comeback kedua, dah lama tinggal blog ni. Bukan apa, entri sebelum ni, aku ada cakap aku accident and then another week, accident again. aduhai, sebelum ni luka-luka kat kaki kiri, kali ni kat kaki kiri pula. Cuma syukur pasal just luka-luka jak lah. Tapi ada juga lah rasa sakitnya, bawah bibir pun luka sikit. Nanti aku publish gambar-gambarnya.

Apapun aku comeback again, rindu dengan blog ini, rindu dengan sahabat-sahabat semua, minggu lalu satu minggu tak masuk office, cuti pasal accident tu..

(p/s: Aku kembali lagi di arena alam maya ini, salam untuk semua sahabat-sahabat).

15 comments:

  1. adehh. 2 kali eksdidne. wah!

    hati2 bro!

    ReplyDelete
  2. kesiannye die..

    hati2 ye n senyum2 slalu...

    ReplyDelete
  3. ler..accident lagi...

    semoga cepat sembuh ye..!

    ReplyDelete
  4. cara pemesanan ace maxs agar dapat diskon
    information interesting and very evocative of the liver. I love and continue to get websit semohga Eini
    cara membeli Qnc Jelly gamat

    ReplyDelete
  5. thanks for the information is very helpful to be read and known by all readers obat kanker testis tanpa operasi

    ReplyDelete
  6. thanks for the information, this article is very useful and beneficial for the readers, but it can also as inspiration in helping the task. Thank you
    jual gastric health tablet

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails